Safe & Secured

huisstijl

Web design

Drukwerk

SEO Optimalisatie

Adwords Campagne

Huisstijl & logo design

Voor Safe & Secured hebben we een compleet nieuwe huisstijl ontworpen. Hieronder vallen de volgende zaken:

  • Logo design
  • Kleuren
  • Visitekaartjes
  • Ondersteunende graphics

Bij de gesprekken kwam naar voren dat het bedrijf een serieuze/zakelijke uitstraling moest hebben en daarnaast betrouwbaarheid en toegankelijkheid moest uitstralen. Betrouwbaarheid was belangrijk aangezien Safe & Secured te maken heeft met veiligheid. Toegankelijkheid was belangrijk, omdat het bedrijf iedereen zou moeten aanspreken. Iedereen zou namelijk een slotenmaker nodig kunnen hebben.

Logo
Aanbieding2

Web design

Op basis van de nieuwe huisstijl hebben we de website van Safe & Secured ontworpen. Het resultaat heeft een modern uiterlijk, dat een brede doelgroep zal aanspreken. De website is ontworpen om bezoekers zo snel mogelijk te kunnen helpen met het vinden van de informatie die ze nodig hebben.

Tijdens het ontwerpen zijn we er vanuit gegaan dat de meeste bezoekers de website via hun mobiel zouden benaderen. Vandaar dat we ook veel aandacht hebben besteed aan het optimaliseren van de mobiele weergave van de website. Alles is responsief gemaakt, dat wil zeggen dat de inhoud van de pagina zich aanpast aan het beeldscherm van de bezoeker.

Drukwerk

We hebben de volgende zaken gerealiseerd in samenwerking met onze partners:

  • Werkkleding
  • Visitekaartjes
  • Stickers

De stickers worden gebruikt om op deuren te plakken nadat de werkzaamheden succesvol zijn afgerond. Het was hierbij van belang om de belangrijkste informatie zichtbaar te maken.

“Ondanks dat ik nog geen concreet plan had wist UNIQA door de juiste vragen te stellen gezamenlijk een plan van aanpak te maken. Met erg veel geduld, meedenken en betrokkenheid wist hij de website tot succes te maken.”
Marvin Comenentia
Eigenaar
Scroll Up