Kinderopvang

Malmö

Introductie

Småvisans Förskola is een kinderopvang in de stad Malmö. Onder de doelgroep vallen ouders van ongeveer 20 tot 35 jaar oud. Het bedrijf moest een vertrouwde en professionele uitstraling hebben, zodat de ouders en vooral de kinderen zich op hun gemak zouden voelen.

Aanpak

Een goede samenwerking vergt een gezonde dosis contact. De afstand tussen Nederland en Zweden maakte dit belang nog groter. Om te garanderen dat het project soepel zou verlopen hebben we samengewerkt met een van onze Zweedse partners, die de rol van project leider op zich heeft genomen. De project leider heeft het intakegesprek afgenomen met het bestuur van Småvisans Förskola, bestaande uit 3 bestuursleden. Gedurende het traject hebben we regelmatig overlegmomenten gehad om de voortgang, richting en inhoud te bespreken. Deze samenwerking is succesvol verlopen en heeft het project tot een succes gemaakt.

Betekenis

Liefde

Groei

Kleurgebruik

#e6007e

Roze

#f39200

Oranje

Branding

Doordat de ouders in eerste instantie onze doelgroep waren, maar de kinderen er vervolgens direct mee in aanraking zouden komen, was het belangrijk om beide groepen aan te spreken. Wij hebben gekozen voor een simpel icoon met opvallende kleuren, waardoor we beide groepen bij elkaar proberen te brengen.

Web Design

Het doel van de website is in eerste instantie om ouders te informeren over de kinderopvang. Vervolgens kunnen zij hun kinderen online inschrijven, middels een inschrijfformulier. Naast het ontwerpen van de website zelf hebben we ook geschikte afbeeldingen gezocht en bewerkt om zo de juiste uitstraling af te geven.