Werkwijze

Stap 1: Kennismaking

Stap 2: Onderzoek

Stap 3: Concept

Resultaat

Stap 1: Kennismaking
Voordat we beginnen aan een ontwerp willen we graag eerst kennis maken met u en uw bedrijf. Dit kan door middel van een persoonlijke afspraak, een telefonisch gesprek, of als het echt niet anders kan, via de mail. Tijdens dit gesprek komen verschillende vragen aan bod over uw bedrijf en persoonlijke voorkeuren. Zo krijgen wij een beter beeld van wat u precies wilt.

Stap 2: Onderzoek
Nadat we weten wat u precies doet en wilt, gaan we op onderzoek uit. Tijdens deze stap verzamelen we informatie over uw bedrijf, werkgebied, concurrenten, maar we kijken ook naar bestaande logo’s en websites in uw sector. De reden hiervoor is dat uw ontwerp uniek moet zijn.

Stap 3: Concept
We kunnen eindelijk beginnen met het bedenken van ideeën. Aan het begin zijn dit vooral simpele schetsen. Nadat we enkele ideeën op papier hebben gezet gaan we over tot het ontwerpen van enkele digitale concepten. Dit is de digitale versie van het ontwerp. Vervolgens worden deze concepten naar u doorgestuurd. Uw feedback bepaald of we doorgaan met het afronden van een concept om hiervan het definitieve ontwerp te maken, of dat we weer gaan brainstormen over nieuwe concepten. Als u dus niet tevreden bent over de concepten gaan we weer terug naar stap 2. 

Resultaat
Uiteindelijk komen we uit op een resultaat waarmee u en wij tevreden over zijn!

Scroll Up